INFORMATII LIVRARE HRANA ACANA

[icon_box icon_position=”top” title=”Transport gratuit peste 200 Ron!” icon=”star” color=”#eb8a2b”][/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” title=”Taxa livrare 16 Ron sub 200 Ron” icon=”star” color=”#eb8a2b”][/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” title=”Livram cu: GLS si DPD Romania” icon=”star” color=”#eb8a2b”][/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” title=”Livrare in 24 de ore!” color=”#eb8a2b” icon=”star”][/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” title=”Livrarile se fac intre orele: 9 – 18″ icon=”star” color=”#eb8a2b”][/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” title=”Plata prin Ramburs” icon=”star” color=”#eb8a2b”][/icon_box]

Llivrare gratuita in 24 de ore la hrana acana

Noi, cei de la www.hranaacana.ro, lucram cu firma de curierat DPD. Cheltuielile de transport sunt unitare pe tot teritoriul țării, 16 RON pe colet, sumă care se adaugă automat la valoarea comenzii tale. Iar în cazul în care comanda ta are valoare mai mare de 200 RON, transportul va fi GRATUIT.

Plata comenzilor se face prin ramburs, astfel va trebui să achiți contravaloarea produselor comandate curierului după ce ai preluat coletul. Nu uita să iei chitanța emisă de către curier.

Produsele tale comandate vor fi expediate la adresa specificată de către tine în formularul de comandă și le vei primi în termen de 24-48 de ore , de la data confirmarea comenzii.
Dacă iti dorești, ai posibilitatea de a stabili un interval de timp în care vrei să fie livrate produsele tale. Va trebui însă să specifici acest lucru în câmpul de observații în momentul lansării comenzii, sau să specifici colegelor noastre prin telefon dacă vei comanda prin această modalitate.

În mod normal livrarea se face între orele 9:00–17:00. Din acest motiv te rugăm să specifici adresa de livrare la care te vei afla înre orele respective.

Te rugăm, ca la primirea coletului să verifici integritatea acestuia. Ambalajul trebuie să fie intactă, fără deteriorări, cu benzile adezive la locul lor. În cazul în care observi că ceva nu este în regulă cu coletul tău te rugăm să ne contactezi înainte de preluarea acestuia.

Acesta este o informație utilă și importantă ca animăluțul tău să se bucure pe deplin de produsul comandat pentru el!

Lasă un răspuns