5 filme cu caini pe care trebuie sa le vezi!

Filme cu caini

Daca iti plac filmele bune si esti iubitor al cainiilor sunt cateva filme pe care trebuie sa le vezi. Ti-am creat o lista cu cele mai bune filme cu si despre caini care chiar merita vazute!

Colt Alb – 1991, aventura, drama

Titlu original: White fang (Colt alb): Link IMDB

Filmul Colt Alb a fost inspirat din cartea faimoasa al scriitorului Jack London. Personajul principal, Jack Conroy porneste pe drum spre Alaska pentru a gasi o mina de aur despre care a visat tatal sau. In acest drum Jack este insotit de un lup alb pe care il salvase. Aceasta calatorie si experientele va schimba definitiv viata lui Jack .

film-colt-alb
Colt Alb – 1991, aventura, drama

Cainele Rosu – 2011, comedie, drama

Titlu original: Red Dog: Link IMDB

Filmul prezinta povestea adevarata a unui caine pe nume Red. Ajungand in Pilbara, Australia aceasta devine simbolul unei comunitati iar filmul ne prezinta o poveste bazata pe prietenia dintre om si caine.

Film Cainele Rosu
Cainele Rosu – 2011, comedie, drama

Legenda vie – 2007, drama, sci-fi, thriller

Titlu original: I am Legend: Link IMDB

Filmul Legenda vie prezinta povestea locotenentului Robert Neville, jucat de actorul Will Smith, care a ramas ultimul om sanatos din orasul New York in urma unei mutatii care a ucis aproximativ 90% din oameni pe pamant. Neville a ramas singur doar cu un caine ciobanesc german, Samantha. Povestea emotionanta al filmului ne reprezinta dragostea neconditionata al cainiilor fata de stapanii lor.

Film Legenda Vie

Eu si Marley – 2008, comedie

Titlu original: Marley & Me: Link IMDB

Marley este un labrador dragalas dar si neastamparat, ingrijita de o familie tanara. Cuplul proaspat casatorit, John si Jennifer Gorgan, jucat de Owen Wilson si Jennifer Aniston au invatat multe lucruri importante despre viata dar si despre resposabilitate datorita cainelui hiperactiv Marley.

Film - Eu si Marley
Eu si Marley – 2008, comedie

Hachiko: Povestea unui caine– 2009, drama

Titlu original: Hachiko: A Dog’s Story: Link IMDB

Filmul Hachiko a fost inspirat dintr-o poveste reala, petrecuta in Japonia. Drama lui Hachiko prezinta relatia deosebita intre un caine Akita cu un profesor universitar. In acest film putem urmari povestea deosebita a cei doi, o poveste emotionanta si foarte frumoasa.

Film Hachiko
Hachiko: Povestea unui caine– 2009, drama

Sursa: www.imdb.com

HranaAcana.ro

Alte articole interesante:

[etheme_products products=”bestsellings” skus=” AAD18, APLB18, AALB18, APD13, APSM68, ALAF13, ALAOA18, AASB68, ASD13, ARD13, AGD13, APSM68, APJM18, AAD13, ASAA18, AWPD13 ” desktop=”3″ notebook=”3″ tablet=”3″ phones=”3″]