Gama noua Acana Heritage pentru caini

Acana Heritage

Ce este Acana Heritage?

De la inceputul lunii martie 2016, producatorul hranei Acana, Champion Petfoods, a introdus gama Acana Heritage. Acana Heritage contine produse deja existente, cunoscute sub numele de Acana Classics, doar intr-o forma imbunatatita. Cei de la Acana au facut modificari in formulele acestor hrane pentru a crea cea mai buna mancare pentru favoritii nostri. Gama Heritage include doar hrana pentru caini. Denumirea produselor nu s-a schimbat, vei gasi produsele cu acelasi nume, doar cu formula imbunatatita.

Citeste mai departe pentru a afla mai multe despre schimbarile introduse de Acana:

Produsele din gama Acana Heritage:

Despre gama Acana Heritage

Champions Pet Food, producatorul hranei Acana cu aceasta noua gama sarbatoreste traditia si angajamentul de lunga durata de a produce hrana Biologically Appropriate™. Conceptul inseamna ingrediente locale, proaspete si benefice, o dieta care reflecta nevoile biologice a animalelor carnivore. Prin introducerea hranelor Acana Heritage, compania imbunatateste hranele sale din gama Acana Classics cu cateva schimbari.

Mancarile Acana Heritage contin:
  • mai multa carne (pana la 75%)
  • mai multa carne proaspata (aproximatic intr-un raport de 1/3)
  • 3 varietati de carne proaspata
  • mai multe proteine
  • carbohidrati limitati si
  • NU CONTIN cereale

Mancarile din gama Heritage sunt dedicate fiecarei rase de caini, acoperand fiecare etapa a vietii. Acana Heritage este bogata in proteine, saraca in carbohidrati si complet fara cereale. Hranele Heritage contin intre 60-75% carne, inclusiv carne de pui crescut liber, oua proaspete cuibar si platica pescuita din ape salbatice. Acana Heritage contine mai multe varietati de carne fata de oricare alta hrana din categoria ei.

[banner valign=”middle” img=”3570″ img_size=”1200×450″][/banner]

De ce sunt hranele din gama Acana Heritage mai bune?

[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Mai multa carne ” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Hranele Acana Heritage pentru caini contin intre 60-75% carne. Privind continutul de carne Acana este lider in categoria ei. Din acest continut de carne ⅓ este carne proaspata, incarcata cu bunatati si ⅔ carne deshidratata pentru o sursa concentrata de proteina.

 [/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”WHOLEPREY™” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Acana Heritage inseamna mai multa carne proaspata, organe si cartilaje proaspete, surse bogate in nutrienti naturali. Nutrientii naturali reduc nevoia de a mai adauga aditivi sintetici.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”3 varietati de carne ” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Hranele din Acana Heritage contin pui crescuti in libertate, oua de cuibar de la fermele locale din preerie si platica salbatica din apele insulei North Vancouver.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Aroma mai bogata” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Datorita ingredientelor benefice (de exemplu: ficatul deshidratat), produsele din aceasta gama au un gust mult mai intens si placut, ideale pentru orice caine mofturos.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Zincul este singurul supliment” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Singurul supliment in hranele Acana Heritage este zincul. Concentratia mare de carne in raport WholePrey™ ofera toate vitaminele si mineralele de care cainele tau are nevoie. Toate suplimentele din hranele Acana sunt naturale, aceste hrane pentru caini nu contin aditivi sintetici.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Carbohidrati limitati, fara cereale” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Carbohidratii din hranele Acana Heritage sunt limitati la doar 30%. Cerealele au fost inlocuite cu legume si fructe precum lintea si mazarea, legume cultivate local.  Aceste legume mentin zaharul in sange la un nivel optim si reduc depozitarea de grasimi.
[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Incarcatura Glicemica (GI) redusa ” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Incarcatura Glicemica (GL) este limitata la 9. Hranele nu contin zaharuri rapizi din tapioca, porumb sau amidon din cartofi. Hranele cu Incarcatura Glicemica redusa ajuta la prevenirea diabetului si a obezitatii.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Legume si fructe proaspete, locale” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Hranele Acana Heritage contin legume si fructe proaspete, cultivate local care imbunatatesc sanatatea digestiva.

 [/icon_box]

[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Botanice locale” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Hranele pentru caini Acana Heritage contin doar botanice benefice, care sunt cultivate local, special pentru hranele Acana.[/icon_box]
[icon_box icon_position=”top” icon_style=”large” title=”Carne freeze-dried (deshidratat)” icon=”star-empty” color=”#f4a630″ color_hover=”#f28100″]Hranele Acana Heritage contin ficat proaspat, deshidratat prin metoda freeze-dry, oferind hranei un gust mai bogat.

 [/icon_box]

Informatii aditionale:

  • Ce inseamna conceptul WholePrey™?: conceptul WholePrey™ inseamna ca hranele Acana contin si organe carnoase care sunt surse bogate de nutrienti. Aceste ingrediente contin toate vitaminele, grasimile, mineralele si aminoacizii vitali de care animalele noastre de companie au nevoie. Sunt bogate in nutrienti si vitamine precum vitamina B, minerale, fosfor, fier, cupru, iod, etc.
  • Despre carbohidrati si cereale: Carbohidratii cu absortie rapida sunt cauzele principale ale obezitatii si a diabetului. Majoritatea hranelor comerciale pentru caini contin un procent mare de carbohidrati cu absortie rapida din ingrediente precum orezul, cartoful sau tapioca. Absorbtia rapida a carbohidratiilor ridica nivelul glucozei din sange si creste depozitele de grasime astfel sunt des asociati cu obezitatea si diabetul. Majoritatea hranelor comerciale au un procent de peste 50% de carbohidrati cu absorbtie rapida. Acana Heritage a eliminat complet cerealele si carbohidratii cu absorbtie rapida din compozitia hranelor sale.
  • Gramaj schimbat: Langa ingrediente, producatorii hranei Acana au schimbat si gramajul produselor. Produsele din noua gama, Acana Heritage sunt disponibile in saci de 17, 11,4, 6 si 2 kg.
[banner img=”3616″ img_size=”1200×450″][/banner]

Hrana Acana este intr-adevar una dintre cele mai bune hrane pentru caini si pisici existente pe piata. Fabricat in bucatariile premiate a companiei Champion Petfoods din Canada, Acana inseamna ingrediente de calitate, alese pe baza conceptului Biologically Appropriate™. Cu introducerea acestei game noi, Acana a imbunatatit formula hranelor sale pentru a oferi cainilor cea mai buna mancare posibila.

Pretul produselor din gama Acana Heritage

Hrana caini acana

Acana Adult Small Breed 6 Kg

182.79 lei
-10%

Hrana caini acana

Acana Light And Fit

283.34 lei
453.65 lei
184.94 lei
-10%
283.34 lei
Pentru a afla si mai multe, vezi site-ul oficial Acana aici.