Gama Acana Regionals – pentru caini

Acana Regionals este una dintre cele trei game de hrana Acana langa gama Acana Heritage si Acana Singles.

Gama Acana Regionals este o gama inspirata de diversitatea si bogatia regiunilor agricole ale Canadei de Vest. Hranele din aceasta gama contin o varietate unica de carnuri de la animale crescute in ferme, pesti din ape salbatice, pasari crescute libere, fructe si legume coapte natural la soare. Toate aceste ingrediente provin din fermele locale, din preerie si apele reci din Nord.

Hranele Acana pentru caini din aceasta gama reprezinta o hranire sanatoasa, cu ingrediente de calitate superioara ce garanteaza mentinerea cainelui tau fericit, sanatos si puternic.

Gama Acana Regionals pentru caini

Hranele Acana Regionals sunt formulate conform standardului Biologically Appropriate™. Sunt incarcate cu 60% carne proaspata, in rapoarte WholePrey™, sunt hrane incarcate de proteine, reduse in carbohidrati si nu contin deloc cereale.

Hranele care apartin gamei Acana Regionals sunt:

1. Acana Grasslands pentru caini

Acana Grasslands este o mancare pentru caini de toate varstele si rasele. Principalele ingrediente al hranei Acana Grasslands sunt: carne de miel, carne de pasare, oua integrale si pesti de apa dulce.

Sudul Albertei este taramul campiilor unde fermele beneficiaza de veri lungi si terenuri fertile. Reflectand flora si fauna regiunii, Acana Grasslands contine miel cresctul local, carne de rata, oua integrale si pesti prinsi din salbaticie. Pentru a vizualiza lista completa a ingredientelor click aici.

Mai mult de jumatate 60%, din compozitia hranei reprezinta carnea in raport WholePrey™. Contine 40% fructe si legume proaspete. Acana Grasslands nu contine deloc cereale sau aditivi sintetici.

Distributia caloriilor in aceasta hrana

3529 kcal/kg (423 kcal/ pahar de 230 ml):

 • 31% provine din proteine
 • 28% din fructe si legume
 • 41% din grasimi

Acana Grasslands este disponibil la 13 kg.

2. Acana Pacifica pentru caini

Mancarea Acana Pacifica este o hrana cu carne de peste, este ideala pentru caini adulti de orice talie sau rasa.

Apele imaculate ale pacificului sunt renumite pentru adevarata diversitate de pesti. Reflectand acest patrimoniu maritim, Acana Pacifica este incarcata cu somon, platica Arrowtooth si hering, ce sunt livrati proaspeti, zilnic catre bucatariile Acanei, din nordul insulei Vancouver.

Ingredientul principal al hranei Acana Pacifica este carnea de peste. Aceasta contine pana la 60% carne proaspata de peste precum hering salbatic, somon de pacific, platica salbatica, etc. 40% din compozitia hranei este alcatuita din fructe si legume. Nici aceasta hrana nu contine cereale sau aditivi sintetici. Pentru a vizualiza lista completa a ingredientelor click aici.

Distributia caloriilor in aceasta hrana:

3512 kcal/kg (421 kcal / pahar de 230 ml)

 • 33% provin din proteine
 • 26% provin din legume si fructe
 • 41% provin din grasimi

Acana Pacifica este disponibil in magazinul nostru la 13 kg.

3. Acana Ranchlands pentru caini

Acana Ranchlands este o hrana pentru caini adulti de toate rasele si taliile, cu carne rosie.

Reflectand bogata mostenire a fermilor din Alberta Acana Ranchlands este incarcata cu carne rosie incluzand vita angus crescute pe pasune, miel si bizon – toate crescute de oameni cunoscuti si de ingredere si livrare catre bucatariile Acana premiate proaspete si fara conservanti deci incarcata cu bunatati si aroma.

Acana Ranchlands pentru caini contine mai mult de 60% carne, 40% fructe si legume. Ingredientele principale a acestei hrane este carne de vita angus, miel hranit cu iarba si bizon de ferma din Alberta. Nici aceasta hrana nu contine cereale si are o aroma bogata, gustoasa. Pentru a vizualiza lista completa a ingredientelor click aici.

Disrtibutia caloriilor in hrana Acana Ranchlands:

3513 kcal / kg (422 kcal / pahar 230 ml)

 • 31% provine din proteine
 • 28% din fructe si legume
 • 41% din grasimi

Acana Ranchlands este disponibil in magazinul nostru la 13 kg.

4. Acana Wild Prairie pentru caini

Acana Wild Prairie este o hrana pentru caini de toate rasele, taliile si varstele cu carne de pui si peste.

Bucatariile Acana sunt situate in inima preeriei fertile a Albertei. In mod natural Acana Wild Prairie beneficieaza de o diversitate de ingrediente produse de fermele invecinate, incluzand pui si curcani crescuti liberi, oua de cuibar si pesti pescuiti din salbaticia lacurilor nordice.

Principalele ingrediente al acestei hrane sunt: carne de pasare (pui crescuti in libertate, curcan crescuti liberi), carne de peste (walley pescuit din salbaticie) oua integrale de cuibar si pesti, fructe si legume. 60% din ingredientele hranei sunt carne de pasare si de peste, 40% legume si fructe si nu contine cereale sau aditivi sintetici.

Distributia caloriilor in hrana Acana Wild Prairie:

3615 kcal / kg (434 kcal / pahar de 230 ml).

 • 31% provine din proteine
 • 30% fructe si legume
 • 40% din grasimi

Acana Wild Prairie este disponibil in magazinul nostru la 13 kg.