Istoria hranei Acana – de unde vine cea mai buna mancare pentru caini, Acana?

Istorie hranei Acana

Mancarea Acana nu necesita introducere foarte detalitata. Este cunoscut in intreaga lume pentru calitatea lui superioara. Stapanii responsabili stiu, ca aceasta hrana pentru caini este o hrana Biologic Apropiat™, construit doar din ingrediente sanatoase. Dar de unde vine defapt aceasta mancare sanatoasa?

Acana - hrana pentru caini si pisisci

Hrana Acana, mancare Biologic Apropiat™ pentru caini si pisici este fabricat in Alberta, Canada. Este produs si comercializat de compania Champion Petfoods. Champion Petfoods este o afacere de familie, fondat in anul 1985 de Reinhard Muhlenfeld. De-alungul istoriei sale de 25 de ani, a castigat numeroase premii de calitate. Cei de la Champion Petfoods detin un certificat international de calitate, acordat direct de Guvernul Canadei.

Champions petfood HranaAcana.ro

Succesul hranei Acana si al companiei Champion Petfoods consta in primul rand in faptul ca au un standard ridicat de calitate, produc cea mai buna mancare pentru caini doar din ingrediente regionale si naturale. Champion Petfoods controleaza intregul sistem de fabricare al hranelor. De la achizitionarea ingredientelor, la preparare si ambalare, mancarile Acana sunt facute complet in bucatariile premiate al companiei in Morinville, Alberta, Canada. Nu fabric alta hrana si nici nu lucrez cu alte firme, deoarece doresc sa mentina standardele inalte de calitate. Concentrez doar pe produsele lor, si asa reusesc sa ofere hrane de calitate superioara.

Cumpara aici hrana Acana pentru caini

[etheme_products products=”bestsellings” skus=” AAD18, APLB18, AALB18, APD13, APSM68, ALAF13, ALAOA18, AASB68, ASD13, ARD13, AGD13, APSM68, APJM18, AAD13, ASAA18, AWPD13 ” desktop=”4″ notebook=”4″ tablet=”4″ phones=”4″]

Alte articole interesante: