Un barbat de 80 ani a creat un trenulet pentru caini vagabonzi (VIDEO)

Eugene Bostick, un pensionar de 80 ani din Texas este probabil cel mai special conducator de tren. A construit un trenulet special pentru caini abandonati si ii duca in mici calatorii cateva ori pe saptamana.

Eugene Bostick si cainii lui:

trenulet-pentru-caini-vagabonzi

Sursa poza: Imgur

Impreuna cu fratele sau, Eugene Bostick detine un grajd pentru cai. Localnicii de multe ori las in zona grajdului cainii nedoriti, sa moare de foame. Din mila, el a decis sa ii ia sub aripa lui acesti caini fara stapan. Multi caini au gasit o casa la grajdul lui Eugene. Primesc mancare, sunt dusi la veterinar pentru castrare si sterilizare, si au si un spatiu destul de mare pentru joaca.

Gata de plecare:

Trenuleti pentru caini fara stapan

Sursa poza: Mellie Kolt 

Intr-o zi barbatul a vazut un tractor pe strada care transporta niste vagoane umplute cu pietre. Inspirat de aceasta intamplare, Eugene a adunat cateva butoaie de plastic, le-a pus roti dedesupt si asa s-a nascut trenuletul cainilor.

Cei mai bucurosi caini vagabozni:

Cainii bucurosi in trenuleti

Sursa poza: Imgur

In momentul dat sunt noua caini care traiesc alaturi lui Eugene. Imediat ce aud zgomotul tractorului sunt gata de plecare. Sar singuri bucurosi in vagoanele tractorului.

Vezi cat de bucurosi sunt cainii:

Afla mai mult pe The Dodo.com

Sursa poza: Tiffany Johnson

Ti-a placut aceasta poveste? 🙂 Nu uita sa-l impartasesti si cu prietenii tai:

Alte articole interesante: